PRIVACY STATEMENT EN COOKIES


In het kader van onze dienstverlening legt iMove B.V. gegevens van u vast. Middels dit privacy statement informeren wij u over het gebruik van uw persoonsgegevens door iMove B.V..
iMove B.V. gaat zorgvuldig om met de verwerking uw persoonsgegevens. Dit gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de privacyregelgeving volgens de ‘Wet bescherming persoonsgegevens’ (Wbp).

ONDERSCHEID PERSOONSGEGEVENS EN ANONIEME GEGEVENS
iMove B.V. maakt onderscheid tussen persoonsgegevens en anonieme gegevens. Persoonsgegevens zijn die gegevens op basis waarvan uw identiteit kan worden herleid, zoals uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en leeftijd.
iMove B.V. kan op verschillende manieren de beschikking krijgen over uw persoonsgegevens. In de eerste plaats kunt u deze persoonsgegevens zelf hebben verstrekt via deze website(s) of anderszins. Daarnaast kan iMove B.V. uw persoonsgegevens hebben verkregen van haar opdrachtgevers of van dataleveranciers.
Anonieme gegevens zijn gegevens die niet (meer) kunnen worden herleid tot uw identiteit. Een belangrijk en veel voorkomend voorbeeld van anonieme gegevens is het IP-adres. Wanneer u onze website bezoekt, is het noodzakelijk bepaalde informatie te verzamelen om de verbinding goed te laten verlopen. Als u een webpagina opvraagt, is het voor de webserver noodzakelijk te weten waar de pagina naar toe moet. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van uw IP-adres.

GEBRUIK VAN COOKIES
iMove B.V. maakt op haar websites gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestand dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door de browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen.
Het gebruik van cookies is van groot belang voor de functionaliteit van onze website, maar ook cookies waarvan u niet direct het effect ziet (zoals Google Analytics, Hotjar ect.), zijn zeer belangrijk. Zonder anonieme input van bezoekers kunnen wij de gebruikerskwaliteit niet waarborgen en/of verbeteren. De advertising-cookie die wordt geplaatst, zorgt middels een zogeheten ‘frequency cap’ dat u niet continu wordt benaderd door dezelfde advertentie.

VERWIJDERING VAN COOKIES
Wilt u niet dat er cookies worden geplaatst? Dan kunt u cookies eenvoudig uitzetten via uw browser. Hoe u dit moet doen, kunt u vinden op de website van de Consumentenbond.

IMOVE B.V. EN ANDERE WEBSITES
Op de website(s) van IMove B.V. treft u als service hyperlinks aan naar websites van derden (bijvoorbeeld ANWB fietsverzekeringen). iMove B.V. kan geen verantwoordelijkheid dragen voor de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor het privacy statement, indien aanwezig, van de betreffende site.

OVERZICHT VAN GEBRUIKTE COOKIES
iMove B.V. plaatst de volgende cookies bij acceptatie hiervan:

Google Analytics
Via Google Analytics worden op iMove B.V. geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers de website gebruiken. Wij gebruiken deze informatie om gefundeerde beslissingen te nemen over de inrichting van onze website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. De verkregen informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google verstrekt deze informatie ook aan adverteerders om inzicht in de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Wilt u niet dat uw klikgedrag wordt bijgehouden? Dan kunt u via de website van Google een browser-plugin downloaden die dit voorkomt. Deze instelling geldt dan voor alle websites die u bezoekt, dus niet alleen voor iMove B.V..

Kernfuncties
Dit zijn cookies die strikt noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website. Zonder deze cookies kunnen bepaalde onderdelen niet worden gebruikt. Ook worden cookies gebruikt om instellingen en voorkeuren te onthouden binnen onze website(s).

Sociale Plug-in tracking cookies
Op de site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op Facebook, Twitter, en LinkedIn. Deze knoppen zijn stukjes code van de sociale media zelf en maken gebruik van een cookie. Deze cookie onthoudt dat u ingelogd bent zodat u niet iedere keer op Twitter of Facebook hoeft in te loggen zodra u iets wilt delen. Om te zien wat zij met persoonsgegevens doen die zij met deze code binnen krijgen, kunt u de privacy verklaringen van Facebook, Twitter en LinkedIn (welke regelmatig kunnen wijzigen) inzien.

Tracking cookies
Door tracking cookies te plaatsen kunnen we het surfgedrag van bezoekers vast te leggen, zodat het mogelijk is hen op basis hiervan gerichte aanbiedingen te doen of content te tonen.

MEER INFORMATIE OVER COOKIES?
Op de volgende websites kan je meer informatie over cookies vinden:

ICTRecht: Achtergrond Cookiewet
Consumentenbond: “Wat zijn cookies?
Consumentenbond: “Cookies verwijderen