Trustpilot

Service

Nederlands product

iMove, een trots Nederlands merk, streeft altijd de Hollandse standaard na van betrouwbare service en toewijding aan hoge kwaliteit. Onze kracht ligt in onze nuchterheid en behulpzaamheid, waarmee we doelgericht problemen aanpakken en direct tot een oplossing komen. Bij iMove zetten we ons volledig in om met onze Hollandse aanpak van hard werken en directe actie, de verwachtingen te overtreffen.

Over iMove

Welkom bij iMove, het toonbeeld van Hollands design in de wereld van e-bikes. Mijn naam is Rudi Leusink, en in 2018 heb ik iMove opgericht, gedreven door een diepe passie voor fietsen. Na een zoektocht door Europa, de VS en China kwam ik tot een conclusie: wat ik zocht in een elektrische fiets bestond nog niet. Gedreven door deze realisatie heb ik iMove opgericht als onderdeel van House Of Invest. Onze missie is het aanbieden van design e-bikes die een samensmelting zijn van hoge kwaliteit, minimale onderhoudsbehoefte en uitstekende service tegen een eerlijke prijs, zonder het ouderwetse gevoel van fietsen uit het oog te verliezen.

Onze Reis
De zoektocht naar de ideale fiets leidde ons naar de tekentafel. Vanwege onze passie en vergaande kennis houden we alles houden in eigen beheer, maar kiezen bewust voor het gebruik van gerenommeerde merken en technologieën die hun duurzaamheid en betrouwbaarheid hebben bewezen. Dit alles om ervoor te zorgen dat onze klanten minder vaak terug hoeven voor service.

Onze Passie en Toewijding
Het ontwerpen van het perfecte model was een lange, maar lonende weg. Zo is het doel altijd geleidelijk te groeien om een stabiele basis te creëren. Wij kennen onze fietsen daarom van binnen en buiten en delen en zijn toegewijd aan het continu ontwikkelen en verbeteren van onze e-bikes. Zo kunnen wij continu nieuwe generatie fietsen aanbieden die alle verwachtingen overtreft.

Uitnodiging
Wij nodigen je uit om de wereld van iMove te verkennen en samen met ons de ervaring van echt zorgeloos fietsen te ontdekken. Laten we de toekomst van een natuurlijke manier van fietsen vormgeven, waarbij je elke dag een ervaring van wind mee kan beleven.

Onderhoud – Uniek onderhoud

Het onderhouden van je iMove is eenvoudig en lijkt op die van een traditionele fiets, iets waar wij uniek in zijn. Bij het samenstellen van onze e-bikes hebben wij altijd gefocust op gebruiksvriendelijkheid zonder kwaliteit uit het oog te verliezen. Daarom kun je voor standaard reparaties, zoals afstellen van de remmen, altijd terecht bij de lokale fietsenmaker en bij geavanceerde reparaties bij onze experts in het Service Center. Onze beproefde onderdelen van gerenommeerde merken geven zekerheid voor jarenlang fiets plezier. Ondanks dit gegeven zorgt regelmatig onderhoud ervoor dat je fiets langer meegaat en in topconditie blijft!

Onderhoudsbeurt aanschaffen

AirTag – Volg jouw iMove altijd en overal

Apple's AirTag is een klein tracking-apparaat ontworpen om jou te helpen om je persoonlijke bezittingen bij je te houden, zoals sleutels, portemonnees, tassen, en zelfs deze mooie iMove e-bike. Zo ben je voorbereid op diefstal en hoef je nooit meer te zoeken in het fietsenrek.

Airtag aanschaffen

Transport

Heb je een druk schema en geen tijd om naar Ede te reizen voor service of onderhoud? Je kan bij ons je fiets van deur tot deur laten bezorgen voor een vast bedrag per rit, zelfs op zaterdag! Zo ben je niet afhankelijk van vrije dagen en kan je zelf plannen op welke dag jij je fiets wil laten ophalen en deze weer wilt ontvangen. Daarnaast duurt het gemiddeld máár 4 werkdagen dat je fiets weg is, hoe lekker is dat!

Verzekering

Ga zorgeloos op pad met de ANWB fietsverzekering in Nederland én België. Zo krijg je de eerste 5 jaar het aankoopbedrag terug bij diefstal en betaal je geen eigen risico. Je accu wordt volledig vergoed bij diefstal en je krijgt snelle en deskundige hulp bij schade. Zorg voor jouw fiets, dan zorgt iMove voor jou.

Verzekering bekijken

Garantie

iMove geeft vanaf de dag van aankoop 5 jaar garantie op het frame en maar liefst 2 jaar op materiaalfouten. De garantie beperkt zicht tot het vervangen van een defect frame of defecte onderdelen. Slijtage door normaal gebruik, onvoorzichtig gebruik en defecten na wijzigingen door de gebruiker of derden vallen niet onder deze garantie. Arbeidskosten voor het vervangen van onderdelen vallen niet onder deze garantie.

Algemene voorwaarden bekijken

Minimaal Onderhoud, Maximale Prestatie
"Wij garanderen dat uw iMove fiets ontworpen is voor maximale prestaties met minimaal onderhoud. Besteed meer tijd aan rijden en minder aan wachten bij onze onderhoudsmonteurs."

Hulp nodig?

Wij helpen graag! Bekijk de veelgestelde vragen en vind je antwoord direct.

Veel gestelde vragen

Vragen? Neem gerust contact op* Verplichte velden