Trustpilot

RESERVEER NU JE PROEFRIT

En ervaar jouw unieke nieuwe e-bike

Afspraak maken
‘’Wij willen stabiel en geleidelijk groeien, zodat wij de hoogwaardige kwaliteit en vooruitstrevende service niet uit het oog verliezen.’’
Rudi Leusink - Eigenaar iMove

Winkels

iMove is sinds 2018 in flinke ontwikkeling en tot op de dag vandaag is dat nog steeds het geval. De afgelopen jaren is de focus geweest om een stabiel en kwalitatief hoogwaardig product op te zetten met de daarbij horende service waarbij we weinig service gevallen terug krijgen. Deze basis zetten wij uiteraard door, maar nu is het onze tijd om te groeien. Dit willen wij doen door nieuwe samenwerkingen, nieuwe vestigingen en lease netwerken!

Wat gaat er gebeuren?

  • Wij gaan open in Antwerpen! Wij hebben besloten om een vestiging te openen in België nadat hier veel aanvragen vandaan kwamen.
  • Het wordt tijd dat wij samen gaan werken met particuliere fietsendealers. Zo zijn wij nu bezig met het voorbereiden van een pilot. Hou de socials in de gaten voor de bekendmaking om welke winkels het gaat!
  • Wij hebben al een leasenetwerk maar om aan de breedste vraag te voldoen hebben wij deze uitgebreid. Wij zijn nu te bestellen op de platforms!

Reserveer een proefrit

Het Experience Center is de thuisbasis en direct opgebouwd met de oprichting van iMove. Hier zit het hoofdkantoor en het Experience Center op één centrale plek in Nederland.