Trustpilot

Lease

Lease een E-bike, waar vrijheid en gemak samenkomen

Bestel je iMove lease

"Ontdek de vrijheid op twee wielen met Lease een E-bike! Zeg vaarwel tegen hoge aanschafkosten en geniet van een topkwaliteit elektrische fiets zonder de financiƫle last. Met onze flexibele leaseplannen rijdt u altijd op een moderne e-bike, inclusief onderhoud en verzekering. Ideaal voor woon-werkverkeer, stadsritten of recreatieve tochten. Stap nu over op een slimme, duurzame en kostenefficiƫnte manier van reizen. Lease een E-bike, waar vrijheid en gemak samenkomen!"

Waarom Leasen?

Leasen heeft veel voordelen. Benieuwd wat het voor jou kan betekenen? Hieronder hebben wij een belangrijke zaken op een rij gezet.

 1. Kostenbesparing op lange termijn
  Hoewel de maandelijkse kosten voor een fietslease aanwezig zijn, kan dit op lange termijn goedkoper zijn dan het kopen van een fiets. Vooral als je rekening houdt met onderhouds- en reparatiekosten die vaak in de leaseovereenkomst zijn opgenomen.
 2. Inclusief onderhoud en reparaties
  Veel leaseovereenkomsten voor fietsen omvatten dus ook onderhoud en reparaties, wat betekent dat je niet te maken krijgt met onverwachte kosten of het gedoe van het vinden van een betrouwbare fietsenmaker.
 3. Toegang tot betere en nieuwere fietsen
  Leasing maakt het vaak mogelijk om een hoogwaardiger of geavanceerder model fiets te gebruiken dan je misschien in eerste instantie van plan was. Dit kan vooral aantrekkelijk zijn voor degenen die de nieuwste technologie gecombineerd met comfort willen ervaren.
 4. Flexibiliteit
  Leasen biedt de mogelijkheid om de fiets te wisselen of te upgraden aan het einde van de leaseperiode. Dit is ideaal als je altijd wil genieten van de nieuwste modellen.
 5. Mogelijke belastingvoordelen
  Er kunnen belastingvoordelen zitten aan het leasen van een fiets, vooral als deze wordt gebruikt voor woon-werkverkeer.
 6. Duurzaamheid
  Door een fiets te leasen, draag je bij aan een duurzamere levensstijl. Fietsleasing vermindert het gebruik van openbaar vervoer of auto's. Zo werk jij aan minder verkeersopstoppingen en luchtvervuiling, en ben je ook nog eens gezonder bezig!
 7. Geen zorgen over waardevermindering
  In tegenstelling tot het kopen van een fiets, hoef jij je bij het leasen van een fiets geen zorgen te maken over waardevermindering. Aan het einde van de leaseperiode geef je de fiets gewoon terug.
 8. Gemak
  Leasen kan je leven eenvoudiger maken, vooral voor degenen die geen tijd of kennis hebben om hun fiets te onderhouden. Voornamelijk als het leaseplan eenvoudige maandelijkse betalingen, inclusief onderhoud, aanbiedt. Deze voordelen kunnen variëren afhankelijk van de specifieke voorwaarden van de leaseovereenkomst en de lokale regelgeving, dus het is altijd goed om dit te controleren bij het overwegen van een fietslease.

Meer lease informatie?

Stuur ons een bericht en wij spreken de mogelijkheden met u door.* Verplichte velden